O nama

Boce, staklenke, čepovi, zatvarači i ostalo - Vaš najbolji izbor već više od 25 godina
O nama

Obiteljska tvrtka Bumbar d.o.o. osnovana je 1992. godine.

U početku, bavili smo se trgovinom vinima, a kasnije se na tržištu pokazala potreba za trgovinom staklenom ambalažom - bocama, staklenkama, čepovima, zatvaračima od raznih materijala, pvc kapicama, te ostalom sitnom opremom (punilice, ukrasne kutije, vrećice).

Naši kupci su vinari, uljari, proizvođači žestokih i bezalkoholnih pića, obiteljska gospodarstva, ali i hobisti, te svi koji žele lijepo upakiran proizvod.

2005. godine uselili smo u vlastitu novu poslovnu zgradu s uredima , skladištem i maloprodajnom trgovinom s više od 500 vrsta staklenih boca raznih oblika i veličina.

Trenutno zastupamo desetak talijanskih proizvođača stakla, čepova i zatvarača koji svojim dizajnom i kvalitetom izrade zadovoljavaju ukus naših kupaca.

Našu ponudu možete vidjeti na slijedećim stranicama, a za sva dodatna pitanja ili narudžbe obratite nam se s povjerenjem.

NAPOMENA / DISCLAIMER:

Cilj ove internetske stranice je pružanje informacija o proizvodima u svrhu percepcije istih. Slijedom toga, navedene dimenzije pojedinih modela boca i staklenki su isključivo informativne prirode.

Za potrebe izrade etiketa ili u druge svrhe, molimo da nas kontaktirate za nacrt traženog artikla.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK